Om os


Frontspeed ApS er skaber af software. Det er af natur og helt ind til benet. Softwareudvikling, og skabelse af muligheder og forbedring, via software, er passionen. Det er det Frontspeed kan, via en kombination af evne omkring programmering og en kreativitet omkring at finde på løsninger samt designe god brugeroplevelse og UI.

Historie

Starten var så langt tilbage som i 1993 og oprindeligt var fokus på multimediesoftware og computerspil.
I årene 2001 til 2009 var vi underleverandør af et større system (workflow styring) til en stor IT-virksomhed. Dette var som en del af deres portefølge af integrerede systemkomponenter.
I 2008 blev firmaet omdannet til ApS.
I årene 2008 til 2016: udvikling for AgroTech (som nu er en del af teknologisk institut) af et stort adminstrationssystem.
Fra 2010 udvikling af kliniksystem, programbaseret.
Fra 2021 lancering af webversion af kliniksystem. Så i dag handler det meste om udvikling osv. omkring denne SaaS løsning indenfor klinikadministration, online booking, mv. Løsningen sælges på abonnementsordning.
Sideløbende med disse hovedpunkter, har der selvfølgelig været en masse andet udvikling og produkter igennem tiden. Vi har stået bag, eller deltaget i udvikling af, en lang række meget forskelligartede produkter.Poul Halgaard, founder


Poul Halgaard

Softwaredesigner, erfaren programmør, databaseekspert, konsulent.

Remote/eksterne:

Dorthe Terp, markedsføring og brugeroplevelse


Dorthe Terp

Kandidatgrad oplevelsesøkonomi, ekspert i brugeroplevelse.


Peter Ravnholt, softwareudvikler

Peter Ravnholt

Ekspert .net/c#. Full stack udvikler.


Thomas Vedel, Civilingeniør

Thomas Vedel

Scrummaster, Ekspert i udviklingsmiljøer og værktøjer. Erfaren programmør og databasehaj.


Michael Riis, IT rådgiver/administrator

Michael Riis

Ekspert i Microsoft servere og Windows installation i større miljøer. Indkøb og opsætning af hardware/software. Service, drift og support på infrastrukturer.