Databaser flettes sammen til en ny databas

Data omformning og flytning

Databaser - Konvertering, fletning, designforbedring og effektivisering

Frontspeed har passion for at konvertere databaser så resultatet er 100% i orden. Det kræver de rette kompetencer samt erfaring, at gøre det effektivt.

Omhyggelig konvertering af data

Vi leverer en veludført datakonvertering eller fletning til en god pris. Konverteringen testes et antal gange, inden den endelige udførelse, så vi er sikre på, at alt er fuldstændigt på plads.

“Det kan betale sig at behandle data rigtigt. Første gang.”

Visuel, praktisk, resultatorienteret

Vi kan hjælpe med at visualisere data, vise forskelle og påvirke data individuelt, når det er nødvendigt. I modsætning til vores konkurrenter er vores metode ikke regelbaseret konvertering men nærmere værktøjsbaseret. Fx kan vi uden videre visualisere de data og forskelle, der især kræver nærmere stillingtagen. Dette er unikt og er en stor fordel i arbejdet.

 

Database konvertering er omfattende og kræver minutiøs omhyggelighed. Hvis der ikke er styr på datakonvertering, kan det medføre forsinkelser, uforudsete omkostninger og frustrationer.

Men ofte udfører medarbejdere arbejdet med at flytte data manuelt, eller programmører udvikler løsninger helt fra bunden. Det er risikofyldt, dyrt og langsommeligt. Sådan behøver det ikke at være!

At konvertere databaser er en følsom arbejdsgang, og derfor har vi fokus på optimal sikkerhed og professionel håndtering af fortrolighed.

It-konsulenter kan ikke være eksperter i det hele, men med vores metoder og værktøjer bliver en konvertering til en sikker og tilfredsstillende proces.

  Vi kan også tilbyde
 • Design af databaser. Brug en ekspert og få fundamentet i orden.
 • Database design review. Få sikkerhed for godt design.
 • Data vask + søgning og erstatning af data.
 • Optimering/reduktion af database. Spar maskiner og strøm.
  Følg med i arbejdet
 • Du kan via vore visuelle værktøjer se, hvad der sker med dine data.
 • Ændringer i databasen gemmes i en logfil for fuld sporbarhed.
 • Processen opbygges via konfiguration og kan køres igen og igen.
 • En række fletteoperationer kan også udføres manuelt på afgrænsede data.

Database-fletningsopgaver i mange virksomheder udføres ofte fra bunden hver gang - på forskellige ineffektive ad-hoc fremgangsmåder. Via specialisering og de rette værktøjer har vi opnået en mere standardiseret, bedre fungerende og værditilførende fremgangsmåde til en god pris. Konverteringer kan gennemføres på meget kortere kalendertid og kan øves og testes inden den endelige udførelse - alle de gange der skal til, så man er sikker på, at alt kører glat igennem, når det gælder.